Mijn favorieten

Uw eigen woning verkopen?

Als u uw huis wilt verkopen, komt hier veel bij kijken. Bij zo'n belangrijke beslissing, heeft u recht op deskundig en objectief advies. Wanneer u ons kantoor inschakelt, bent u verzekerd van een makelaar die meer biedt dan een standaard service. 

Door onze kennis en ervaring als makelaar en onze onderscheidende werkwijze als makelaar bieden wij u een uitstekend begeleidings- en onderhandelingstraject, wat u uiteindelijk geld kan opleveren. Met onze unieke verkoopstrategie zorgen wij voor een op maat gesneden presentatiepakket, waarmee uw woning wordt gepresenteerd onder veel potentiële kopers. Hiermee wordt de kans op een vlotte verkoop met een zo hoog mogelijk rendement aanzienlijk vergroot. 

Bij ons kantoor kunt u terecht voor een dienstverlening die bij u past. Daarom stellen wij vooraf met u vast welke verkoopstrategie er gevolgd dient worden, zodat u weet wat u kunt verwachten en weet waarvoor u betaalt.
 

Waarom een NVM makelaar?

De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NVM makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit. Dat uw NVM makelaar lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen: Deskundigheid, Betrouwbaarheid en Zekerheid.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring