Mijn favorieten

nieuws

21-09-2015 - Een makelaar kan u ook begeleiden bij de aankoop van een woning in Doetinchem
Wist je dat een makelaar niet alleen woningen verkoopt? Een NVM makelaar kan je ook begeleiden bij het kopen van een woning. Dat kan je al snel duizenden euro's besparing opleveren op de uiteindelijke koopsom van de woning. Neem voor meer informatie gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Van Dam Makelaardij is een makelaar uit Doetinchem die o.a. gespecialiseerd is in aankoopbegeleiding.

14-09-2015 - Makelaar Doetinchem NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 3 oktober is het weer de landelijke NVM Open Huizen dag. Tussen 11:00 en 15:00 zijn alle deelnemende woningen zonder afspraak te bezichtigen. Zo kunt u in een kort tijdsbestek meerdere woningen bezichtigen. Wilt u na de Open Huizen dag nog een keer een woning bezichtigen dan kunt u een afspraak maken met de desbetreffende verkoop makelaar.

09-09-2015 - Van Dam Makelaardij - Hypotheker Doetinchem
Wist u dat wij een exclusieve samenwerking hebben met De Hypotheker in Doetinchem. Als NVM makelaar in Doetinchem en de regio Achterhoek komen wij door deze samenwerking in contact met veel woningzoekers. Dit is een extra reden om voor ons te kiezen op het moment dat u overweegt om uw woning of appartement te koop te zetten.

08-09-2015 - Makelaar Doetinchem blog
Van Dam Makelaardij is de makelaar in Doetinchem en regio Achterhoek.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring